Bine ați venit pe site-ul Primăriei Orașului Plopeni

Căutați ceva în mod special? Tastați în caseta de mai jos și aflați informația dorită.

1. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor a derulat programul pentru reabilitarea, modernizarea infrastructurii culturale şi dotarea aşezămintelor culturale din mediul mic urban prin Compania Naţională de Investiţii S.A., program pentru care am aplicat, fiind inclusi in lista proiectelor eligibile si pentru care am primit finantare- investitie finalizata.

2. “Amenajarea peisagistica a parcurilor din orasul Plopeni” - proiect finantat in cadrul Programului naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi instituit prin OUG 59/2007, aprobat prin Ordinul 1166/2007 - investitie finalizata.

3. In cadrul Planului Operational Regional (POR) – Axa1-Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor-potentiali poli de crestere, municipiul Ploiesti a fost desemnat pol de crestere pentru regiunea de dezvoltare Sud Muntenia, orasul Plopeni fiind unul din cele 3 orase din arealul sau de influenta si membru fondator al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara -“Polul de crestere Plopeni-Prahova”. Am participat la proiectul "Intarirea capacitatii operationale a ADI Polul de Crestere Ploiesti-Prahova".

4. Reabilitare, consolidare, extindere, modernizare pentru scoala cu cls.I-VIII”Carol I”- proiect finantat prin Programul Operational Regional-Axa prioritara 3-“Imbunatatirea infrastructurii sociale”, Domeniul de interventie 3.4-“Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua”-ne-a fost acceptata cererea de finantare-proiectul propus de noi a fost declarat conform administrative si eligibil si va trece in etapa de evaluare tehnica si financiara.

5.  Consolidarea, modernizarea, extinderea, reabilitarea termica, construirea unui corp nou la Grupul Scolar Plopeni- proiect finantat prin Programul Operational Regional-Axa prioritara 3-“Imbunatatirea infrastructurii sociale”, Domeniul de interventie 3.4-“Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua”- ne-a fost acceptata cererea de finantare si a fost inclusa in lista de rezerva.

Anunţuri şi formulare

Utile/Proiecte Europene

Noutăți administrative

8 Octombrie 2018

IMG 4332Doresc să vă urez un călduros bun venit pe site-ul Primăriei Oraşului Plopeni. Veţi găsi aici lucruri interesante şi informaţii utile despre Plopeni, despre activitatea administraţiei publice locale şi despre cei pe care dumneavoastră i-aţi ales. Parcurgând această pagină web, vă aştept să ne cunoaşteţi, să ne înţelegeţi şi să ne fiţi alături în demersul nostru de a transforma

...