Urmăriţi-ne pe:facebooktwitterrss

Bine ati venit pe site-ul Primariei Plopeni

dragos nita

Mesajul de bun venit al primarului Dragoş Niţă

Doresc să vă urez un călduros bun venit pe site-ul Primăriei Oraşului Plopeni. Veţi găsi aici lucruri interesante şi informaţii utile despre Plopeni, despre activitatea administraţiei publice locale şi despre cei pe care dumneavoastră i-aţi ales. Parcurgând această pagină web, vă aştept să ne cunoaşteţi, să ne înţelegeţi şi să ne fiţi alături în demersul nostru de a transforma Plopeniul într-un oraş înfloritor şi prosper.

Cu prietenie,
Dragos Niţă, primarul oraşului PlopeniIn  perioada 18-28 august  2012  va  avea loc la Casa de Cultura Plopeni, a VI - a editie a Taberei Internationale de Sculptura „Nicolae Kruch”, cu artisti foarte valorosi, membri ai Uniunii Artistilor Plastici din Republica Moldova si Romania: Parascovia Popa Dunai, Stefania Stroe, Adriana Braileanu, Liliana Marin, Dinu Campeanu, George Dumitru, Marius Stroe.

Iubitorii de frumos din orasul Plopeni, de pe Valea Slanicului, de pe Valea Teleajanului si din localitatile invecinate vor putea sa admire lucrarile realizate, care vor fi amplasate si expuse pe platoul din fata Casei de Cultura si in parcurile din oras. In acelasi timp,18-28 august 2012, pentru copii din Plopeni si din tara, care iubesc artele plastice, are loc a VI - a editie a Taberei Nationale de Desen si Pictura „Vara in Culori”, unde cei peste 30 de participanti,vor avea ocazia sa lucreze si sa expuna  alaturi de mari  valori ale artei plastice. Aceaste manifestari sunt  deja  foarte cunoscute in zona, prin  editiile  desfasurate  pana acum si care au avut un succes deosebit.